Webinár az NLV Klub és a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében

Webinárunkon a témával foglalkozó szakemberektől kaphat tanácsot, megoldási javaslatot arra vonatkozóan, hogyan lehet az árut biztonságos módon szállítani, megelőzni a lopásokat, kivédeni a csalási kísérleteket.

Időpont: 
2024. március 12. kedd 10:00-11:00

Helyszín: Online Zoom 

A logisztikában az egyik legfontosabb feladat a rakomány biztonságos szállítása, megfelelő védelme. A rakomány tolvajok mára kiépített hálózatként működnek világszerte. Az élelmiszerektől és italoktól kezdve a csúcskategóriás elektronikai cikkekig továbbra is olyan árucikkeket vesznek célba, amelyek könnyen eladhatók a feketepiacon. Az új taktikák ismerete segíthet a vállalkozásoknak felismerni saját sebezhetőségüket, és ezzel hatékonyabban megelőzni a lehetséges rakománylopásokat.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció az eseményre

Részletes program

10:00-10:05
Bejelentkezés, Köszöntő
10:00-10:05
10:05-11:00
Kerekasztal-beszélgetés
Résztvevők: Papp Róbert - Magyar Biztonsági Fórum (a beszélgetés moderátora), Meilinger Gyula - Nitrogénművek Zrt., Krizsanóczi Roland - iData Kft., Hajdu Róbert - TimoCom
10:05-11:00

Esemény  támogatói

Az esemény előadói

Részvételi feltételek:

A regisztrációt kizárólag gyártó/termelő nagyvállalatok logisztikai, beszerzési, ellátási lánc és raktározási vezetői számára biztosítjuk.

A jelentkezésre 2024. március 10-ig van lehetőség.

A rendezvényen csak azok a vendégek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Jelentkezésével elfogadja, hogy a regisztrációkor megadott neve, cégneve és beosztása a regisztrált résztvevők számára láthatóvá váljon. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

A szervezők helyettesítő személyt elfogadnak a jelentkezési határidő lejárta után is, a helyettesítő személy adatait e-mailben szükséges elküldeni a szervezők számára.

Adatkezelési tájékoztató (https://nagyvallalatilogisztika.hu/wp-content/uploads/2017/02/RENDEZV%C3%89NY-REGISZTR%C3%81CI%C3%93-ADATKEZEL%C3%89S.pdf)

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a rendezvény szervezője kamera- és fényképfelvételeket készít, amely felvételeken a rendezvény előadói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője online és elektronikus felületeken elektronikusan, valamint székhelyén papíralapon a marketingtevékenysége során közzéteszi, de direkt reklámcélból nem használja fel. Jelen rendezvényen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. §-a szerint „Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges”. Azzal, hogy jelen tájékoztatás ismeretében a rendezvény területére belép, ráutaló magatartással hozzájárul a fentiekhez.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket.

Recommended Posts