Workshop a Business Academy Foundation és a Debreceni Egyetem szervezésében

Időpont: 
2024. szeptember 26. csütörtök 09:00-16:00

Helyszín: Debreceni Egyetem

Elkerülhetetlen ismeretek, azoknak, akik tudják, hogy kötelező felkészülni a kínai vállalatokkal való együttműködésre! Nem mindegy, hogy ki lép velük először kapcsolatba, és hogyan teszi ezt!

A magyar cégek többsége felkészületlen – és ezt nem érzik, ezért esélyük sincs kínai vállalatokhoz kapcsolódni! Óriási lehetőséget szalasztanak el!

Tudj meg mindent, ami segíti az üzletkötést, illetve ami megakadályozhatja azt!

Korábbi résztvevők véleményei a képzésről:

„Rendkívüli tudású és ismeretanyagú urak segítettek abban. hogyan és miként kell értelmezni a kínai üzleti mentalitást, érthetetlen reakciókat, nem világos elvárásokat, amit mi európai, a „hétköznapi” üzletben járatos emberek tapasztalhatunk kínai partnereinkkel, s mi a biztos útja annak, hogy sikeresek legyünk az üzleti tárgyalásokon, s majdan a szerződéses viszonylatainkban is kínai partnereinkkel. Akinek van kínai üzleti partnere, annak azért hasznos ez a tréning, s akinek még nincs kínai üzleti partnere, az olyan eszközt kap a kezébe, mellyel nagyobb eséllyel lesz sikeres az üzleti tárgyalások, s a szerződéses kapcsolat során.”

Nyirfásné Kiss Réka, Senior Projekt Manager, Ganz Transformers and Electric Rotating Machines LTD.

„Lenyűgözött az a világ melyet elém tártak az előadók. Úgy teltek az órák, hogy nem tűnt fel az idő múlása. Az előadók döbbenetes tudással rendelkeznek. Olyan tapasztalatokat gyűjthettünk, amelyek segítenek bennünket a Kínai partnerrel történő tárgyalás során. Az előadások rendkívül hasznosak voltak.”

Kovács Tibor, Slitting and Finishing, Tetra Pak Gyártó Zrt.

NLV Klub tagoknak, a Ghibli Kft. ügyfeleinek: 44 900 Ft + áfa/fő

nem NLV Klub tagoknak: 49 900 Ft + áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza: catering – reggeli, szendvicsebéd

A képzésen résztvevők számára a Business Academy Foundation részéről tanusítvány kerül kiállításra.

Regisztráció az eseményre

Részletes program

9:00-9:30
Regisztráció
9:00-9:30
9:30-12:30
Dr. P. Szabó Sándor - sinológus
• Kínai üzletkötések csapdái
• Milyen lépéseknek köszönhetően kerülhetsz versenyelőnybe
• Mi kell ahhoz, hogy komoly partnernek vegyenek és hogyan ronthatod ezt el?
• Kommunikációs trükkök és titkok
9:30-12:30
12:30-13:30
Ebédszünet
12:30-13:30
13:30-16:00
Takács Zsolt - Kína szakértő
• Üzletkötés, szerződéskötés kínaiakkal
• Stratégia és taktika és ezek módosítása (reziliencia)
• Hogyan kerülj ki győztesen?
• Vitás helyzetek, kockázatok kezelése
13:30-16:00

Esemény  támogatói

Az esemény előadói

Részvételi feltételek:

A regisztrációt kizárólag gyártó/termelő nagyvállalatok logisztikai, beszerzési, ellátási lánc és raktározási vezetői számára biztosítjuk.

A jelentkezésre 2024. szeptember 20-ig van lehetőség.

A rendezvényen csak azok a vendégek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Jelentkezésével elfogadja, hogy a regisztrációkor megadott neve, cégneve és beosztása a regisztrált résztvevők számára láthatóvá váljon. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

A szervezők helyettesítő személyt elfogadnak a jelentkezési határidő lejárta után is, a helyettesítő személy adatait e-mailben szükséges elküldeni a szervezők számára.

Adatkezelési tájékoztató (https://nagyvallalatilogisztika.hu/wp-content/uploads/2017/02/RENDEZV%C3%89NY-REGISZTR%C3%81CI%C3%93-ADATKEZEL%C3%89S.pdf)

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a rendezvény szervezője kamera- és fényképfelvételeket készít, amely felvételeken a rendezvény előadói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője online és elektronikus felületeken elektronikusan, valamint székhelyén papíralapon a marketingtevékenysége során közzéteszi, de direkt reklámcélból nem használja fel. Jelen rendezvényen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. §-a szerint „Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges”. Azzal, hogy jelen tájékoztatás ismeretében a rendezvény területére belép, ráutaló magatartással hozzájárul a fentiekhez.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket.

Recommended Posts