A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjának rendkívül fontos a tagokkal való folyamatos kommunikáció, a minőségi kapcsolattartás.

Nem volt ez másként 2008-ban sem, amikor a Klub az alapító tagjaival megkezdte a működését, többek között Ligetfalvi Gábor gazdasági szakértő részvételével. Gábor az elmúlt 15 évben aktívan segítette munkánkat és vett részt rendezvényeinken előadóként.

A májusban megrendezésre kerülő konferenciánkon sajnos nem tudott részt venni, ezért Klubunk elnöke, Szabó Zoltán most köszönte meg eddigi támogatását a „Transzkapcsolaton innen, kommunikáción túl” elnevezésű díj átadásával. Az NLV Klub az emberi kapcsolatokon keresztül a szakmai információ áramlást teszi a középpontba, ezzel egymást segítve a fejlődésben. Ezért választottuk hosszas keresés után a beszélgető, vitázó, eszmét cserélő, egymással szoros kommunikációs kapcsolatban levő embercsoportot és döntöttünk úgy, hogy évről évre díjazzuk azon tagokat, akik rendhagyó és kiemelkedő szerepet vállaltak a Klub életében. A szobor Gácsi Barna szobrász egyedi alkotása.

Ezúton is tisztelettel köszönjük Ligetfalvi Gábor eddigi munkáját és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Recommended Posts