„Brutálisan megugranak a közúti áruszállítás költségei!? Hogyan alakul a piaci helyzet és mi várható a jövőben?”

Időpont: 
2023. október 6. 10:00 - 12:30

Helyszín: Online Zoom 

Októbertől 7300 kilométernyi magyar úthálózaton 17,6%-al emelkedett az útdíj a HU-GO rendszerben. Továbbá az útdíjrendszer 2024 január 1-jei átalakítása újabb jelentős díjemelést hozhat.
A parlament nyáron elfogadta az jövedéki adótörvényt. Ebben emelik a benzin és a gázolaj jövedéki adóját, melynek következtében 40-41 forinttal is emelkedhet az üzemanyag ár.
Ezeken felül nem szabad elfelejtkezni a már eleve meglévő tényezőkről, amik miatt drágulhatnak a fuvardíjak, ilyen a munkaerőhiány vagy az általános költségek emelkedése. Hogy mi lesz a fuvarozókkal és azokkal, akik a szolgáltatást igénybe veszik? Erről is szó lesz a webináriumon.

Részvételi díj:

NLV Klubtagoknak és ChinaCham tagoknak – ingyenes

Nem NLV Klubtagoknak – 5.990 Ft + áfa/fő

Regisztráció az eseményre

Részletes program

9:45-10:00
Bejelentkezés, Köszöntő
9:45-10:00
10:00-10:30
Előadás a közúti fuvarozás változásairól
Előadó: Lajkó Ferenc - DigiLog Consulting - Managing director
10:00-10:30
10:30-12:00
Kerekasztal beszélgetés a közúti fuvarozások változásairól
Résztvevők: Dittel Gábor - NiT Hungary, Ügyvezető Főtitkár
Árvay Tivadar - Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete - Kommunikációs Menedzser
10:30-12:00
12:00-12:30
Kérdések és válaszok
12:00-12:30

Esemény  támogatói

Az esemény előadói

Részvételi feltételek:

A regisztrációt kizárólag gyártó/termelő nagyvállalatok logisztikai, beszerzési, ellátási lánc és raktározási vezetői számára biztosítjuk.

A jelentkezésre 2023. október 4-ig van lehetőség.

A klubtagsággal nem rendelkező résztvevő kötelezettséget vállal a jelentkezéssel, hogy a részvételi díj számláját banki átutalással határidőre kiegyenlíti.

A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A rendezvényen csak azok a vendégek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre,valamint amennyiben nem NLV Klubtagok, a részvételi díjat előzetesen megfizették.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

A megadott elérhetőségekre e-mailen és postán juttatjuk el a számlát.

Jelentkezésével elfogadja, hogy a regisztrációkor megadott neve, cégneve és beosztása a regisztrált résztvevők számára láthatóvá váljon. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Lemondási feltételek:

A megrendelések módosítását vagy lemondását írásban (e-mailben, vagy levélben) kell jelezni. A visszatérítés mértéke 2023 október 4. előtt beérkező lemondások vagy módosítások esetén 80%. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat visszamondani nem lehet, illetve visszatérítésre nincs mód. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A szervezők helyettesítő személyt elfogadnak a jelentkezési határidő lejárta után is, a helyettesítő személy adatait e-mailben szükséges elküldeni a szervezők számára.

Adatkezelési tájékoztató (https://nagyvallalatilogisztika.hu/wp-content/uploads/2017/02/RENDEZV%C3%89NY-REGISZTR%C3%81CI%C3%93-ADATKEZEL%C3%89S.pdf)

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a rendezvény szervezője kamera- és fényképfelvételeket készít, amely felvételeken a rendezvény előadói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője online és elektronikus felületeken elektronikusan, valamint székhelyén papíralapon a marketingtevékenysége során közzéteszi, de direkt reklámcélból nem használja fel. Jelen rendezvényen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. §-a szerint „Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges”. Azzal, hogy jelen tájékoztatás ismeretében a rendezvény területére belép, ráutaló magatartással hozzájárul a fentiekhez.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket.

Recommended Posts