Leltározás mesterfokon – Ismerd meg az új technológiát!

A nagy raktárkészlettel dolgozó gyártó- és kereskedőcégek számára az egyik legnagyobb fejtörést a gyakran bonyolult, költség- és energiaigényes napi, hó végi vagy más időszakos leltár okozza.

Sokan szükséges rosszként tartják számon, pedig a rendszeres leltározás a leendő munkafolyamatokat tekintve is mindenképpen hasznosnak bizonyul.

A sorozatos leltározás erősíti az árazási stratégiát, maximalizálja a készletrendelési eljárást, meghatározza mely termékek a sikeresek, biztosítja az üzleti célok elérését, valamint felfedi a lopást és azonosítja a készletcsökkenéssel kapcsolatos problémákat.

A nyilvántartott készlet és a leltár befejezése utáni jelentés közötti különbség sok kérdésre adhatja meg a választ, valamint lehetőséget szolgáltat arra, hogy az üzleti folyamatok gördülékenyebben menjenek, jobb raktár kezelési és menedzsment eljárásokat dolgozzunk ki a segítségünkkel. Ez egyértelmű profit növekedéshez fog vezetni a jövőben.

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjának szervezésében megrendezésre kerülő Logisztikai Startup Show konferencián bemutatásra kerül egy alternatív megoldás is, ami forradalmasíthatja a jelentős árukészlettel dolgozó cégek leltári folyamatát – s ezzel pénzt, munkaerőt, időt és energiát takaríthatnak meg.

Jöjjön el Ön is október 18-án és ismerkedjen meg olyan innovatív megoldásokkal, amelyek a gyártástechnológiai és logisztikai folyamatok modernizálására, a hatékonyság növelésére, költségcsökkentésre, optimalizálásra szolgálnak.

Program és jelentkezés:

https://nlvklub.hu/hu/esemeny/logisztikai-startup-show/

No Comments

Post A Comment